Jump to content

sallycinnamon

Administrators
 • Posts

  13,507
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

Recent Profile Visitors

48,376 profile views

sallycinnamon's Achievements

StSq4

StSq4 (67/67)

 1. Szerintem is lesz új program és a FaOI-on szokott a meghívott zenészekkel együttműködés lenni. Igazából csak azért jutott eszembe David Wilson, mert a show-kra, gálákra ő gyakrabban koreografál neki, de lehet, hogy más koreográfus jön inkább szóba, majd meglátjuk.
 2. Yuzu újra a Cricket Clubban (Corey Circelli instagram story-jából) Már több, mint három éve (2020. februárja), hogy Yuzu utoljára Torontoban volt. Biztos sok dolga lehet, talán még a lakás is megvan, ahol lakott - közte Micimackóval, amit eredetileg otthagyott, mikor a Covid kitörése miatt nagyon gyorsan kellett összepakolni és hazautazni - és talán készül majd új koreográfia is David Wilsonnal, ha már ott van. A Fantasy on Ice-ig még egy hónap van hátra.
 3. It's been a looong time Maybe we'll see new D.Wilson choreographed program(s) for FaOI.
 4. Érthető, hogy te emiatt az okok miatt ezeket az új kifejezéseket már nem ismered. De a jelentésüket általában ki lehet következtetni Egy jó részüket amúgy már csak a fiatalok használják. Néha én is csodálkozva figyelem, hogy pl. a nálam 20 évvel fiatalabbak mennyi angolból átvett szót használnak, ami elképzelhetetlen lett volna akkor amikor én fiatalabb voltam.
 5. Nincs azzal semmi baj, ha nem tetszik valami. Nem tetszhet mindig mindenkinek minden. Én a minap azon kaptam magam, hogy alig bírtam kiverni a fejemből ezt a dalt, pedig nem is azután volt, hogy néztem volna Yuzu előadását. Szóval erre mondják, hogy fülbemászó dallam A "lécci" pedig valóban a légy szíves/légyszi internetes nyelvben használt, rövidített verziója. Nagyon sok ilyen rövidítés alakult ki a magyar nyelvben, ami szerintem először az SMS-ek elterjedésével tört elő, aztán az internet térnyerésével ez csak tovább mélyült.
 6. The blue-white POTO. I forgot to add the one he wore only for a few minutes during the warm-up, it'd be in the B category. Yes, the big cross in NDP is something I don't like in that costume and the overall cut of it isn't the best either. The colors are very nice, though.
 7. Welcome to the Planet, everyone!
 8. Nice list. Mine would look like this: S category: Seimei 2.0 (PyeongChang), Origin 1.0+2.0, Hope and Legacy, PyeongChang 2018 & 4CC 2020 Chopin, Etude, POTO (ETA: blue-white) A category: Ten to Chi To (though it's close to S category), Let's Go Crazy (purple), Romeo + Juliet 1.0, Romeo and Juliet 2.0 (a.k.a. boobskirt), Parisienne Walkways 2.0 blue, Seimei 1.0 (2015/16 season version) B category: Let's Go Crazy 1.0 (white), White Legend, Parisienne Walkways 1.0, Otonal 1.0/2.0, Chopin 1.0-3.0, Seimei 3.0 (4CC 2020 version), POTO (red-white) C category: Notre Dame de Paris, Let Me Entertain You, Zigeunerweisen ( I skipped Seimei + LMEY gala versions)
 9. A versenyprogramoknál még úgy is nehéz listát felállítani, hogy különveszem a rövid programokat és a kűröket A White Legend a 24h TV verzió? Mert az is egy versenyprogram volt eredetileg, a legelső rövid programja a szeniorok között.
 10. A Hana Wa Sakut én is szeretem. A narancssárga ingre gondolsz? Nem olyan rossz szerintem, bár van nála sokkal jobb is, az igaz.
 11. Madison and Evan talk about their experiences of SOI and they talk about Yuzu so nicely, too, listen to it here on Spotify (from 3.20): https://open.spotify.com/episode/3rhx6XMnhOKztgNdplDsmM
 12. It's pretty crazy how good Yuzu's stamina is considering the schedule and his content, and that when he missed adding the triple after the 4T he went and did it after the 3A!!! His 3A-eu-3S was also a thing of beauty. Loena's eyes are glowing https://www.instagram.com/p/CqslgRiJPOq/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
 13. Igen, az M4 földrajzilag le van korlátozva sajnos. Megértem, hogy így az angolt követed. Gyönyörű program. Nálam a sorrend Notte Stellata, Haru Yo Koi, One Summer's Day
 14. Szívesen. Ez már azóta fent van, anno leszedtem és az angol mellett japán feliratot is tett rá valaki. Még van egy pár magyar nyelvű, amit anno letöltöttem, de nem igazán élvezetesek általában a magyar kommentárral készült felvételek.
 15. Congratulations, that's really big, it takes a lot of studying and effort.
×
×
 • Create New...