Jump to content

MallisaSaila

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About MallisaSaila

  • Rank
    Mushroom

Personal Info

  • Country
    Malaysia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. MallisaSaila

    Yuzuru Hanyu Edisi Bahasa Melayu

    @ranranbukan senang nak cari kawan-kawan yang ada minat yang sama, dan dari negara yang sama pulak tu kan. Best tau dapat borak-borak dlm bahasa ni. Lepas ni boleh lah jerit2 ‘Malaysia’ kat Grand Prix pulak. Hihihi julian ni sebenarnya ada potensi utk masuk final stage kat Olympic 4 tahun lagi rasanya Tau tak activiti yuzu untuk yang terdekat ni. FAOI memang dah habis ke?
  2. MallisaSaila

    Yuzuru Hanyu Edisi Bahasa Melayu

    @Everlyuzu waaa mesti seronok bila tengok Yuzu memang Olympic kan? Me time tu xkenal lagi Yuzu tapi memang terus teringat kat dia lepas tengok performance dia time tu 😅😅
  3. MallisaSaila

    Yuzuru Hanyu Edisi Bahasa Melayu

    Welcome @ranran buat macam rumah sendiri ye, memandangkan tuan rumah macam busy je. Jom kita meriahkan benang ni hihihi awak semua bila start minat dengan yuzu? Sy maybe masa Olympic yg lepas. 😅😅
  4. MallisaSaila

    Yuzuru Hanyu Edisi Bahasa Melayu

    Waaa tak sangka boleh berjumpa dengan rakan senegara disini. Terima kasih sebab buka benang bahasa melayu disini selamat berkenalan, saya dari Kuala Lumpur
  5. Wow. You did a great job with this. Thank you. Need to take whole day to adapt this so many info ☺️ Actually I’m new here
  6. MallisaSaila

    Got an Event Question?

    @kutien thank you. Hope yuzuru go somewhere in Asia for game season. Can’t afford to go far like Moscow huhuhu ㅠㅠ
  7. MallisaSaila

    Got an Event Question?

    Did Yuzuru go or participate at Asian Open Trophy on 1 August-5 August at Bangkok, Thailand?
×