YuzuYuu Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 4 hours ago, sallycinnamon said: Helyes Azért is van videótárunk, hogy sok felvétel megmaradjon akkor is, ha esetleg a YouTube-ról törlésre kerülnek vagy esetleg ha fel sem lehet őket tölteni szerzői jogi okok miatt. Természetesen Yuzun van a fókusz de vannak más videók is. Akkor ezek szerint nézted a Grand Prix Döntőt? Igen! Volt szerencsém élőben látni, interneten keresztül, mivel sajnos nem tudtam kijutni Torinoba De mégis olyan jó érzés volt élő adásban látni ahogy a kedvenceim korcsolyáznak! Ez egy plusz érzést adott Ezért is kerestem Fanok által felvett videókat, hogy jobban át tudjam élni az érzést! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 4 minutes ago, YuzuYuu said: Igen! Volt szerencsém élőben látni, interneten keresztül, mivel sajnos nem tudtam kijutni Torinoba De mégis olyan jó érzés volt élő adásban látni ahogy a kedvenceim korcsolyáznak! Ez egy plusz érzést adott Ezért is kerestem Fanok által felvett videókat, hogy jobban át tudjam élni az érzést! ^^ Igen, nagyon sok fan készített videót a GPF-ről is. Sokszor több mindent látni azokon mint a hivatalos felvételeken, én is szeretem nézni őket Én is készítettem pár videót Torinoban, az éremátadóról és a gáláról, a versenyprogramokról nem szoktam kamerázni (a gáláról is csak azért mert elég messze ültem és kamerával követtem Yuzut, aztán utána vissza is néztem rögtön úgy, hogy jobban rá volt zoomolva a kamera ). A fancameken jól át lehet élni a programot, és a kosztümök is nagyon szépen csillognak, tényleg olyan mint jobban ott lenne az ember. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 On 2/21/2020 at 4:01 PM, sallycinnamon said: Szia! Örülök, hogy rátaláltál az oldalra, üdv a fórumon Épp a minap gondoltam arra, hogy nagyon rég nem írt ide senki és jó lenne ha újra lenne egy kis aktivitás. Talán majd a világbajnokság közeledtével még valaki betéved ide és ír. Hogy találtad meg amúgy a fórumot? Hát az tuti hogy egy jó ideje elhanyagoltuk. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted February 23, 2020 Author Share Posted February 23, 2020 14 hours ago, ser22 said: Hát az tuti hogy egy jó ideje elhanyagoltuk. :p Igen. Bár én néha jobban szeretem a fórum formátumot, itt többet lehet írni mint máshol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuzuYuu Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Sziasztok! ^^ Valaki még aktív az oldalon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 On 9/10/2020 at 9:26 AM, YuzuYuu said: Sziasztok! ^^ Valaki még aktív az oldalon? Ritkán írunk ide magyarul, inkább a facebookon vagyunk aktívabbak a Yuzu csoportban. Ezen a fórumon inkább angolul szoktam írni a többi topikban. Egy ideig nem nagyon fogunk hallani Yuzuról, mert nem vesz részt a GP szezonban. Ez egy érett és felelősségteljes döntést a részéről, mert nemcsak a saját maga, hanem a szurkolók érdekeit is szem előtt tartva döntött arról, hogy nem vesz részt a GP versenyen. Amelyről egyébként most sem tudni még sokat, annak ellenére, hogy októberben indulnak a versenyek. Remélem, hogy minden rendben van vele ebben az időszakban, és várom majd azért a vele kapcsolatosan híreket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Sziasztok! Bár már ezer éve nem írtam én sem ide be, de most már majd igyekszem. Esetleg vannak újabb magyar tagok is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisztina Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Sziasztok! Új tag vagyok és sajnálom, hogy nem annyira aktív ez a kis sarok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 On 3/26/2023 at 3:36 PM, Krisztina said: Sziasztok! Új tag vagyok és sajnálom, hogy nem annyira aktív ez a kis sarok. Hátha jönnek mások is! Mikor, hogyan találtál rá Yuzura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisztina Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Sajnos elég későn, a pekingi olimpia alatt (a Youtube javaslatára megnéztem az egyik videóját), így soha nem láttam élőben versenyezni. Ezért nagyon sokat támaszkodtam erre az oldalra, amíg szabadon lehetett nézni a videókat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted March 28, 2023 Author Share Posted March 28, 2023 Sziasztok! Én itt vagyok. @Krisztina már csak kettőt kell posztolnod, és újra látod a videókat, mert át lett állítva min. tíz posztra a limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 29 minutes ago, sallycinnamon said: Sziasztok! Én itt vagyok. @Krisztina már csak kettőt kell postolnod, és újra látod a videókat, mert át lett állítva min. tíz posztra a limit. Akkor azért láthatom már én is. Furcsálltam is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisztina Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 2 hours ago, sallycinnamon said: Sziasztok! Én itt vagyok. @Krisztina már csak kettőt kell posztolnod, és újra látod a videókat, mert át lett állítva min. tíz posztra a limit. Igen, tudom, nagyon örülök neki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted March 30, 2023 Author Share Posted March 30, 2023 On 3/28/2023 at 1:14 PM, ser22 said: Akkor azért láthatom már én is. Furcsálltam is. Levittük, mert sok volt a 100 és rengetegen megtörték az addigi csendet, hogy elmondják erről a véleményüket (ami amúgy jó, hogy ennyien nézik a fórumot, csak jó lenne, ha több aktív tag is lenne). On 3/28/2023 at 3:34 PM, Krisztina said: Igen, tudom, nagyon örülök neki! Megvan a 10 úgy látom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guza Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Sziasztok! Én is új tag vagyok, illetve már egy ideje olvasom a fórumot, de igazán nem tudtam rávenni magam, hogy bejelentkezzek és írjak. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy létezik ez a fórum és annak is, hogy magyar sarok is van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts