Jump to content

Guza

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Guza

  1. It was the best show ever. So magical, powerful. (I want to see it again and again.) He is the best skater ever. And the kindest, sweetest, wisest person. My heart is full of emotions. So emotional, deeply moved, proud. I hope I can see him skate live some day. Thank you so much Yuzu and staff!
  2. The Metaverse event can now be watched on TELASA
  3. Nagyon aranyos képek. Biztosan jó lehet visszamenni oda, ahol sok évig edzett. Úgy láttam, hogy van pár friss videó is, ahogyan együtt edz a többi TCC-sekkel. Remélem még több ilyet is láthatunk. És milyen érdekes, hogy (a média szerint) pontosan 11 évvel azután, hogy elkezdett Torontóban edzeni, látogatott el újra a TCC-hez. Biztosan nem véletlen. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit korcsolyázik a FOI-on. Gondolom lesz új program is, együttműködés valamelyik zenésszel. Ti mit gondoltok?
  4. Időnként én is csak kapkodom a fejem , és gyakran meg is nézem az interneten , vagy visszakérdezek, hogy hm???, amikor angolból átvett slang-et, főként amikor rövidítést használnak. A lányom nagyon gyakran használja és fiatalabb ismerősök is, úgyhogy kénytelen vagyok én is felzárkózni, ha érteni akarom amit írnak. A twitteren és itt a fórumon is gyakran előfordul az angol rövidítés, de lassan megszokom.
  5. az az - légy szíves ... csak vicceskedtem
  6. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy nem tudsz vele megbarátkozni. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen élünk, gondolkodunk és természetes, hogy más és más az ízlésünk. Így kerek a világ. Számomra teljesen jól megfér az elegáns, klasszikus mellett ez a zene. És valószínű, hogy adott élethelyzeteimre rezonál ez a dal és azért tudok vele valamilyen szinten kapcsolódni. Léccciii, ne tűnj el ezért.
  7. Nem is tudtam, hogy versenyprogram volt. Csak a frissebb változatokat és a tavalyi részleteket láttam, illetve azt, amelyik a Prologue-ban volt. A 24h verziót nem is láttam - ezt kell gyorsan pótoljam. (Csak előbb a húsvéti előkészületek, tojásírás és ilyenek...)
  8. Nagyon nehéz dolgom van, ha top 3-at kell írjak. A HYK az egyértelműen az első, de a többi helyen nem tudok dönteni. A Notte, One Summer's Day, Masquerade, White Legend... mind ott gyúródnak. Nem tudom eldönteni, de bármikor bármelyiket visszanézném 1000 x. És újabban az Ashura chan, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Annyi energia és lendület van benne. És akkor még nem is beszéltünk a versenyben is korcsolyázott programokról.
  9. and what camerawork!!!! Fantastic
  10. Élőben sajnos nem tudtam megnézni, csak utólag, de elvarázsolt és teljesen függő lettem. Egymás után többször lejátszottam és ahányszor nézem meg újra, mindig felfedezek valami csodásat benne, egy-egy mozdulatot, kifejezést. Azt hiszem, hogy nálam a Haru Yo Koi-t nem tudja megverni, az továbbra is az első helyen van, de ez is mindenképp dobogós.
  11. Rendszerint angol kommentárral nézem, sajnos itt Erdélyben általában az M4 zárolt, amikor élőben mennek a versenyek, a román nyelvűt pedig ritkán nézem, nem igazán élvezetes az sem.
  12. I've watched One Summer's Day... then I've watched one more time ... and 10 more times... It's just mesmerising, otherworldly, so so wonderful. The whole performance, the costume, the music, the spiral and this spin - beauty overdose. Thank you Yuzu!
  13. The marks on the ice sooooo beautiful
  14. Ó, köszi. Magyar kommentárral soha sem láttam. Jó volt visszanézni.
  15. Nagyon sok jó online tartalomhoz hozzá lehet férni, van amihez könnyebben, van amihez nehezebben. Ez a fórum nagy segítségemre volt eligazodni, rájuk találni. Nagyon szeretném élőben is látni Yuzut. Remélem, hogy egyszer sikerül. Ez a fórum nagyon különleges, mert annyi különböző nyelvű, kultúrájú embert köt össze (Yuzu szeretete), rengeteg érdekes véleményt, gondolatot lehet olvasni. Jó kis (nagy) közösség.
×
×
  • Create New...