Jump to content

ser22

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ser22

 • Rank
  Tissue box

Personal Info

 • Location
  Hungary

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Ez még mindig hihetetlen ami tegnap történt!
 2. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Oh Yuzunál ki tudja. De mondjuk szerintem a Seimei ruhán már nem lesz. de aztán lehet hogy díszesebb lesz addigra. Igen ezt láttam. Milyen kis bosszankodó arcot vágott, szegény anyuka. Olyan jót nevettem rajta. Én nem tudom hogy a szezon további részében mit fogok csinálni ha jön a 4Lz. Elbújdosok kínomban vagy nem tudom. Nem tudom hogy miért nem hagyja az olimpia utánra. Vagy ez már, hogy nem vár valaminek az előjele lenne? Mondjuk a visszavonulásé? Még 23 éves fiatal persze, de neki figyelembe kell vennie a testi adottságait, valamint az asztmát. Az nem fog jobb lenni, csak rosszabb. A kolléganőm szintén asztmás, mesélt pár nem szép dolgot. Abszolút meg tudja érteni milyen az ha asztmás rohamot kap. Valahogy bennem mostanában mindig felmerül a visszavonulás érzése... Tudom hogyha nyer, valszeg elgondolgozik... Hm, Női megérzés?
 3. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Ugye hogy nem is annyira rossz az a ruha? Bár én a kűrt még mindig nem néztem meg. De majd szer talán. Szerintem sincs semmi baj azzal, hogy második lesz. Viszont az is igaz, hogy így még nem kezdett szezont, hogy B kategóriás versenyen második. Eddig a B kategóriás versenyeit megnyerte. Szóval ez a szezon már máshogy kezdődik mint az eddigiek. Remélem hogy ez csak valami nagyobb jót vetít előre. Jó lenne azt mondani a szezon végén, hogy megért minden kínszenvedést. Egyébként mondtam a barátnőmnek, hogy az olimpia után kérdezze meg tőlem, hogy hány ősz hajszálam van már. Mert addig tuti beszerzek párat, már így most kész vagyok mint a matek lecke. Akkor még mi lesz a szezon végéig? Te jó ég! Nagyon nagyon reméltem hogy a 4lz-ot kihagyja a repertoárjából. De ezek szerint nem. Viszont ez azt jelzi akkor, hogyha beteszik. Akkor valószínűleg edzésen elég nagy százalékban ugorhatja.O.o
 4. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Hát hát hát..... Nem haragszom rá. Tulképp a rövid után számítottam is valami ilyesmire. De amúgy is szezon eleje van. Inkább most hibázzon. A pozitívum az, hogy tetszik a Seimei kosztüm. Tetszik az egyszerűsége.
 5. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Igen, előadásban én is azt éreztem, hogy kicsit lehetne több is. De mivel a szezon legelső versenye, ezt elnézem neki. Tudja ő ezt jobban is előadni és fogja is. Ennek ellenére még mindig Chopin a szívem csücske program. Imádtam és most is imádom. Nekem ez a A RÖVID PROGRAM. Ez a kedvencem. A 4T-3T egy kuriózum. Egy jó párszor már visszanéztem. Ha lehetséges hogy valaki szerelmes legyen egy ugrásba, akkor én az lettem. Én már nem merek olyat mondani, hogy ennél már nincs feljebb, mert mindig előhoz valamit Yuzu, amitől leesik az ember álla. Akkor jó későn feküdtél és gondolom ma sem lesz másképp.
 6. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Most már bizonyos, hogy nem hallucináltuk azt a WR-t. Gyönyörű Chopin program és az a 4T-3T... Nekem az a kedvencem.
 7. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Így van, így van. Most az egészsége az első, ezért nem is szabad a szemére hányni azt sem, hogy most "könnyített" programokat fut- Bár ahogy ismerem az utálóit, biztosan erre is rákattannak majd. De kit érdekel? Mi örülünk, hogy láthatjuk. Amúgyis elég érthető, hogy ez miatt nem fogja azt futni amit eredetileg tervezett. Ez miatt lehet kicsit nehezebb lesz neki majd az orosz GP-n mert előzőleg nem futotta sehol sem tesztileg az új elrendezésű programokat, de megoldja. Bár biztosan elég döcögősen fog belendülni, de a lényeg most az olimpia. Ott kell menni mint a veszedelem. Bár először engem is jól megijesztettek, remélem tényleg úgy van ahogy mondják Yuzuék. Jobbulást neked és kitartást az éjszakához!
 8. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  És akkor majd az lesz, hogy vagy bírok aludni éjjel vagy kb 5x felébredek. Aztán reggel meg már tűkön ülök, hogy az eredményt megnézhessem. Na ezért nem szeretem én az olyan versenyeket, ami nálunk éjjel van. Elég mozgalmas hétvégéd lesz. Én is majd belemerülök a képek és interjúk tengerébe és vagy bosszankodom vagy örülök. Bár most kb nyugodt vagyok, de holnap nem leszek az tuti. Ah, vörös Seimei kosztüm.... El tudom képzelni. Még amit egyszer mutattál fanartot, fekete Seimei-t is. A programok mellett mindig a kosztüm találgatások még a legjobbak.
 9. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Másnap reggel nézem majd meg ahogy szoktam. Nem bírom én az ilyenfajta élő izgalmakat. Jobb utóbb. Már várom hogy hétvége legyen. Jó lenne egy jó eredmény, de most az eredmény valahogy nem igazán érdekel. Ez csak egy kis verseny. Itt azért másabb pontokat meg stb adnak mint egy GP versenyen vagy nagy világ versenyen. Na erről a kék szalagos kosztümről nem tudtam, de tényleg jó lenne, ha ilyen lenne. Az biztos, hogy amolyan Yuzusan lesznek felturbózva a kosztümök, mint mindig. Én is küldeném az összes lányt. Annyira megérdemelnék, hogy mind ott legyenek. Bár szerintem Satoko az egyik tuti és remélem, hogy Marin is ott lesz, meg Wakaba. Én ezt a hármast szeretném.
 10. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Már tényleg csak egy párat kell aludnunk de jó! te mire számítasz? Én mondjuk nem sokra. Általában az első 2 versenyén eléggé a szintje alatt van. De most az a lényeg, hogy bemutatja a felújított programokat és látunk valami képet, hogy mire is számítsunk. Nem emlékszem kék kosztümre a filmben. Mondjuk a filmet nem is láttam. Beszéltünk új kedvencekről. talán a lányoknál leginkább Marin Hondát fogom majd figyelni. nagyon tetszik a a stílusa, az előadásmódja. Olyan szép nőies és kifinomult, mint anno Mao és Yuna volt. De jó lett az új kinézet! *-*
 11. ser22

  Yuzuru Hanyu Magyar Rajongói Sarok :)

  Hű, nem is tudtam, hogy azt Jeff csinálta neki.O.o Jeffben az a jó, hogy mindig olyan ötletes, és mindenkire szinte rászabja a koreográfiáját. Ahogy Yuzunál is mindig tudja, hogy mi a dörgés. Zseniális korcsolyázó. Nagyon örülök, hogy ezt a pályát választotta. Most gazdagabbak vagyunk a koreográfiáival. Jó lenne, ha Sumoto kvalifikálná magát a JGP döntőbe. Meg Rika is. Miről is volt szó? Hogy lehet vöröses Seimei kosztüm lesz. Oh, az brutál lenne. A piros jól áll neki, meg a kék is. Bár mondjuk a régi Seimei ruha is nagyon tetszett. Tényleg ötvözte a régit a modernnel. Nemsokára lesz az első versenye. Ott majd kiderül pár dolog.
×