ser22 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Ez még mindig hihetetlen ami tegnap történt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 On 2018. 02. 18. at 10:55 AM, ser22 said: Ez még mindig hihetetlen ami tegnap történt! Nekem is nehéz elhinni, még ennyi nap után is. De milyen jól hangzik: Yuzuru Hanyu kétszeres Olimpiai Bajnok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Ennek a threadnek csak két tagja van? Nem rég jelentkeztem, remélem nem zavarok, ha csatlakozom hozzátok Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 2 hours ago, Vivien said: Ennek a threadnek csak két tagja van? Nem rég jelentkeztem, remélem nem zavarok, ha csatlakozom hozzátok Dehogy zavarsz! ^^ Eddig csak néhányan írtunk ide, de nagyon örülök neki ha megint aktívabb lesz a thread ! Üdv itt! Olvastam a bemutatkozásod során, hogy az olimpiát figyelemmel követted, ezek szerint Yuzu korcsolyázása fogott meg a legjobban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 2 minutes ago, sallycinnamon said: Dehogy zavarsz! ^^ Eddig csak néhányan írtunk ide, de nagyon örülök neki ha megint aktívabb lesz a thread ! Üdv itt! Olvastam a bemutatkozásod során, hogy az olimpiát figyelemmel követted, ezek szerint Yuzu korcsolyázása fogott meg a legjobban? Hát igen, nem lehet tagadni, hogy lenyűgözött XD De azért a magyar aranynak is örültem. Hallottam felőle még 2014-ben, de akkor inkább Yuna Kim-ről hallottam több hírt. Meg akartam kérdezni, csak nem mertem főbb oldalakon, hogy ugye nem fog még visszavonulni Yuzu? Hallottam híreket, hogy gondolkozott rajta, de többet nem tudok. És köszönöm a fogadtatást ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 1 minute ago, Vivien said: Hát igen, nem lehet tagadni, hogy lenyűgözött XD De azért a magyar aranynak is örültem. Hallottam felőle még 2014-ben, de akkor inkább Yuna Kim-ről hallottam több hírt. Meg akartam kérdezni, csak nem mertem főbb oldalakon, hogy ugye nem fog még visszavonulni Yuzu? Hallottam híreket, hogy gondolkozott rajta, de többet nem tudok. És köszönöm a fogadtatást ^^ Shaolin Sanyiék aranyának én is nagyon Az ő lábukon kicsit más a korcsolya, mint Yuzuén, de igaz, hogy ugyanabban az arénában szerezték az aranyérmet, mint ő is! Amibe szerintem még belegondolni is csodálatos! Az olimpia óta eltelt interjúi alapján egyelőre annyit lehet tudni, hogy szeretné folytatni a korcsolyázást Yuzu, mert vannak még tervei a sportban. Elsősorban a négyfordulatos Axel a célja. De egyelőre a legfontosabb, hogy zökkenőmentesen haladjon a rehabilitációval, és időben meggyógyuljon a lába, ami még mindig sérült. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 3 minutes ago, sallycinnamon said: Shaolin Sanyiék aranyának én is nagyon Az ő lábukon kicsit más a korcsolya, mint Yuzuén, de igaz, hogy ugyanabban az arénában szerezték az aranyérmet, mint ő is! Amibe szerintem még belegondolni is csodálatos! Az olimpia óta eltelt interjúi alapján egyelőre annyit lehet tudni, hogy szeretné folytatni a korcsolyázást Yuzu, mert vannak még tervei a sportban. Elsősorban a négyfordulatos Axel a célja. De egyelőre a legfontosabb, hogy zökkenőmentesen haladjon a rehabilitációval, és időben meggyógyuljon a lába, ami még mindig sérült. Hát én szinte sírtam a képernyő előtt Sanyiékért. Ja, igen. A tavaly őszi sérülését még ki kell heverje. Remélem amennyire buzgó azért még nem kezd neki hamar és kipiheni magát. Azért örülök, hogy folytatja bár már rég történelmet írt. Most már csak a saját rekordjait kellene döntse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 2 minutes ago, Vivien said: Hát én szinte sírtam a képernyő előtt Sanyiékért. Ja, igen. A tavaly őszi sérülését még ki kell heverje. Remélem amennyire buzgó azért még nem kezd neki hamar és kipiheni magát. Azért örülök, hogy folytatja bár már rég történelmet írt. Most már csak a saját rekordjait kellene döntse. Biztos, hogy vigyáz magára és nem fog idő előtt túl kemény edzéseket végezni, szerencsére ebben sokat komolyodott az elmúlt évekhez képest... A teljes gyógyulásra rehabilitációval együtt kb. három hónapot jósoltak, az május vége előreláthatólag. De szerencsére jó kezekben van most is, már pár hete újra Torontoban van, ahol vigyáznak rá Én úgy vagyok vele, hogy már nincs mit bizonyítania és ezért pontokban mérhető rekordokban nem is gondolkodom, de a hátralevő céljai elérésében teljesen támogatom és csak kívánom neki, hogy élvezze a karrierje hátralevő részét Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 42 minutes ago, sallycinnamon said: Biztos, hogy vigyáz magára és nem fog idő előtt túl kemény edzéseket végezni, szerencsére ebben sokat komolyodott az elmúlt évekhez képest... A teljes gyógyulásra rehabilitációval együtt kb. három hónapot jósoltak, az május vége előreláthatólag. De szerencsére jó kezekben van most is, már pár hete újra Torontoban van, ahol vigyáznak rá Én úgy vagyok vele, hogy már nincs mit bizonyítania és ezért pontokban mérhető rekordokban nem is gondolkodom, de a hátralevő céljai elérésében teljesen támogatom és csak kívánom neki, hogy élvezze a karrierje hátralevő részét Jó ezt hallani Hát igen, én is úgy gondoltam, hogy ekkora teljesítményekkel mekkorát ő alakított vissza vonulhatott volna, de örülök, hogy nem tette. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 53 minutes ago, Vivien said: Jó ezt hallani Hát igen, én is úgy gondoltam, hogy ekkora teljesítményekkel mekkorát ő alakított vissza vonulhatott volna, de örülök, hogy nem tette. Szocsi körül még úgy gondolta, hogy Pjongcsang után közvetlenül visszavonul. Ez kb. a tavalyi szezon környékén változott meg nála. Rájött, hogy ha így tenne, akkor a fiatalkori önmagát csapná be - azt akinek megmondta az első edzője, hogy meg kell ugornia majd a 4A-t, ha egyszer felnő. Úgyhogy nem szeretne visszavonulni addig, amíg meg nem próbálja. Persze, csak ha az egészsége engedi...és reméljük, hogy engedni fogja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 7 minutes ago, sallycinnamon said: Szocsi körül még úgy gondolta, hogy Pjongcsang után közvetlenül visszavonul. Ez kb. a tavalyi szezon környékén változott meg nála. Rájött, hogy ha így tenne, akkor a fiatalkori önmagát csapná be - azt akinek megmondta az első edzője, hogy meg kell ugornia majd a 4A-t, ha egyszer felnő. Úgyhogy nem szeretne visszavonulni addig, amíg meg nem próbálja. Persze, csak ha az egészsége engedi...és reméljük, hogy engedni fogja. Ez olyan megható T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudia98 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Sziasztok! Kicsit felélesztem a topicot Én a Yuri on Ice animének köszönhetem, hogy megismertem a műkorcsolyát. Még tartott az anime (azt hiszem, épp az 5. epizódnál járt), amikor őszi szünet volt. Akkor volt a T-Home-nál ilyen nem tudom, micsoda, hogy minden csatornát kódolatlanul, ingyen tudtunk nézni, a sportcsatornákat is. Egyedül voltam, unatkoztam, kapcsolgattam a tévét, míg az eurosport 2-n meg nem láttam, hogy műkorcsolya megy. Kíváncsiságból odakapcsoltam, a Skate Canada összefoglalóját mutatták, és pont a férfi kűrt. Egyből elvarázsolt a Hope & Legacy Amikor utána mutatták a pódiumot, nem értettem, miért nem ő nyert (akkoriban még tudatlanka voltam, nem értettem a SP és a FS működését ). Utána reklámozták, hogy következő nap élőben adják majd a Rostelecom cup férfi SP-ját. Innen csak két dologra emlékszem: beleszerettem Shomába és hogy a kommentátorok folyton Stephane Lambielről beszéltek Akkor még nem tudtam, hogy kicsoda ő, de azt számtalanszor elmondták a kommentátor nők, hogy mennyire helyes meg tehetséges és hogy az egyik jégtáncos vagy páros női tagjánál egyből észrevette, hogy babát vár, csak annyiból, hogy megváltozott egy kicsit a mozgása, vagy valami ilyesmi . Onnantól kezdve videókat keresgéltem a youtube-on, és minden hétvégén néztem a versenyt, még akkor is, ha korán kellett kelni. Emlékszem az NHK Trophy alatt pont suliban voltam, a lyukas órám alatt live streamet kerestem, de nem találtam, ezért eszeveszettül frissítgettem a youtube-ot, mert tudtam, hogy feltöltik a videókat. Már szinte mindenkié fent volt. Nemsokára elkezdődött az óra, már a tanárnő is bent volt, kérdezte is, miért vagyok ideges (nem fontos óra volt, csak meditáció) , aztán megláttam: ezaz, végre Yuzuru-é is fent van! Rámentem, és... "Ez a videó nem elérhető a te országodban." ← Ez a gif tökéletes másolata a reakciómnak Na, én így zuhantam bele a műkorcsolya mély gödrébe, ahonnan nem is szándékozom kimászni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 On 7/24/2018 at 11:02 PM, Klaudia98 said: Sziasztok! Kicsit felélesztem a topicot Én a Yuri on Ice animének köszönhetem, hogy megismertem a műkorcsolyát. Még tartott az anime (azt hiszem, épp az 5. epizódnál járt), amikor őszi szünet volt. Akkor volt a T-Home-nál ilyen nem tudom, micsoda, hogy minden csatornát kódolatlanul, ingyen tudtunk nézni, a sportcsatornákat is. Egyedül voltam, unatkoztam, kapcsolgattam a tévét, míg az eurosport 2-n meg nem láttam, hogy műkorcsolya megy. Kíváncsiságból odakapcsoltam, a Skate Canada összefoglalóját mutatták, és pont a férfi kűrt. Egyből elvarázsolt a Hope & Legacy Amikor utána mutatták a pódiumot, nem értettem, miért nem ő nyert (akkoriban még tudatlanka voltam, nem értettem a SP és a FS működését ). Utána reklámozták, hogy következő nap élőben adják majd a Rostelecom cup férfi SP-ját. Innen csak két dologra emlékszem: beleszerettem Shomába és hogy a kommentátorok folyton Stephane Lambielről beszéltek Akkor még nem tudtam, hogy kicsoda ő, de azt számtalanszor elmondták a kommentátor nők, hogy mennyire helyes meg tehetséges és hogy az egyik jégtáncos vagy páros női tagjánál egyből észrevette, hogy babát vár, csak annyiból, hogy megváltozott egy kicsit a mozgása, vagy valami ilyesmi . Onnantól kezdve videókat keresgéltem a youtube-on, és minden hétvégén néztem a versenyt, még akkor is, ha korán kellett kelni. Emlékszem az NHK Trophy alatt pont suliban voltam, a lyukas órám alatt live streamet kerestem, de nem találtam, ezért eszeveszettül frissítgettem a youtube-ot, mert tudtam, hogy feltöltik a videókat. Már szinte mindenkié fent volt. Nemsokára elkezdődött az óra, már a tanárnő is bent volt, kérdezte is, miért vagyok ideges (nem fontos óra volt, csak meditáció) , aztán megláttam: ezaz, végre Yuzuru-é is fent van! Rámentem, és... "Ez a videó nem elérhető a te országodban." ← Ez a gif tökéletes másolata a reakciómnak Na, én így zuhantam bele a műkorcsolya mély gödrébe, ahonnan nem is szándékozom kimászni Üdv itt (is)! Nagyon jó lenne, ha kicsit feléledne a topik! kicsit hanyagoltuk az utóbbi időben. Köszi, hogy leírtad hogyan ismerted meg a műkorcsolyát. Jó látni, hogy a TV-nek még mindig van szerepe abban, hogy megismertesse az embereket - a fiatalokat is - a korira. Sokan ma már a youtube-on akadnak rá videókra, vagy esetleg twitteren/tumblr-on fedezik fel maguknak a sportot (az anime mellett), úgyhogy jó hogy van ellenpélda is. Nekem legelső emlékem, hogy az újságban - a Megasportban, ami a '90-es évek végén az egyik legnagyobb sport hetilap volt - láttam egy képet az akkor EB-n ezüstéremet nyert Czakó Krisztiről. És akkor nagyon megtetszett, hogy van egy ilyen sport amiben szép kosztümben koriznak , valahogy rögtön megfogott. Aztán már nem emlékszem, melyik versenyt láttam először, de azt hiszem van videófelvételem egy 1997-es EB-ről. A 1998-as szezonra már határozottan emlékszem. Akkoriban csak angol Eurosportunk volt itthon hosszú évekig, és már akkor is a legtöbb versenyt Chris Howarth meg Simon Reed kommentálta, úgyhogy gyakorlatilag az ő hangjukon nőttem fel Csak eleinte nem értettem semmit angolul, és időbe tellett mire megértettem mit is mondanak. Most már így utólag nagyon visszanézni azokat a videókat, amiket akkor néztem még nem létező angol tudással Azóta amióta elkezdtem nézni, én se tudtam (és nem is akartam ) még kimászni a gödörből , sőt Yuzu óta csak egyre mélyebbre süllyedek benne XD (<-- ezeknek úgy hívjuk, hogy yuzuticon ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivien Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Hello Hello udvozlunk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted October 10, 2018 Author Share Posted October 10, 2018 De jó lenne, ha feléledne a topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts