sallycinnamon Posted March 30, 2023 Author Share Posted March 30, 2023 2 hours ago, Guza said: Sziasztok! Én is új tag vagyok, illetve már egy ideje olvasom a fórumot, de igazán nem tudtam rávenni magam, hogy bejelentkezzek és írjak. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy létezik ez a fórum és annak is, hogy magyar sarok is van. Szia! Örülök, hogy mégis úgy döntöttél, hogy regisztrálsz. Remélem aktívabb lesz a csoport és tudunk erről-arról beszélgetni. Mikor és hogy ismerted meg Yuzut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisztina Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 4 hours ago, sallycinnamon said: Levittük, mert sok volt a 100 és rengetegen megtörték az addigi csendet, hogy elmondják erről a véleményüket (ami amúgy jó, hogy ennyien nézik a fórumot, csak jó lenne, ha több aktív tag is lenne). Megvan a 10 úgy látom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatrice Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Szervusztok, Bea vagyok, Temesvári születésü, magyar-német keverék; majdnem 40 éve már hogy átköltöztem Németországba (miután férjhez mentem). Bizony én már jócskán vén vagyok Tavaly nyár óta vagyok itt aktiv tag - hosszú mese hogyan 's mint kerültem ide, de olyan boldog voltam és vagyok továbbra is, meg végtelenül hálás, hogy ez a forum létezik és hogy idetaláltam. Relativ késön fedeztem fel Yuzu-t, a 2019 világbajnokság gála keretében (Haru yo koi) . . . . . és azonnal elbüvölve voltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Sziasztok! Én már "ősöreg" rajongó vagyok, én ugyanis a 2009-es junior VB-n fedeztem fel Yuzut. Szóval én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy láttam mind a junior, mind a senior és most a profi karrierjét. Ha újból kellene választanom, akkor is őt választanám kedvencemnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guza Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Csak kb. két éve fedeztem fel Yuzut. Gyerekkoromtól műkorcsolya rajongó vagyok, mindig követtem a versenyeket, de egy idő után nem láttam fantáziát benne, nem láttam érdekes és lenyűgöző, művészi előadásokat, illetve elrettentett a nagyon is szubjektív és igazságtalan bíráskodás is. Úgyhogy teljesen abbahagytam a műkorcsolya követését. Szerencsére a lányom (aki nagy anime és műkori rajongó) két éve mutatott egy videót egy japán műkoris pasiról - a Parisian Walkways volt. Egy perc sem kellett....annyira különleges. Utána szinte mindent megnéztem, ami elérhető volt interneten, és nem tudom abbahagyni. Így csak a 2021-es japán bajnokságot illetve a Pekingi olimpiát szurkolhattam végig. De a profi karrierjét már elejétől követhetem, és ez lenyűgöző. Köszönöm a befogadást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted March 31, 2023 Author Share Posted March 31, 2023 @Beatrice Üdv ebben a topikban is @ser22 Téged jó újra itt látni @Guza Szerencse, hogy ma már olyan a technika, hogy egy kattintással meg lehet nézni régi felvételeket, és így olyan sokan ismerkedtek meg Yuzu korcsolyázásával Youtube-on keresztül, vagy valami hasonló módon. Az a tapasztalatom, hogy főleg 2020-től a lezárások miatt sokan ismerték meg így Yuzut Nem csoda, hogy a bíráskodás egy időre elrettentett a kori nézéstől, de örülök, hogy Yuzut felfedezted és a karrierjét már egy ideje követed. Profiként pedig szerencsére már nem kell a pontozástól tartani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Én is örülök, hogy a modern kor egy olyan fejezetét éljük, ahol követni tudunk minden Yuzuval kapcsolatos dolgot. Ez régebben elképzelhetetlen volt. Maximum versenyen láttuk a TV-ben a kedvencünket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guza Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Nagyon sok jó online tartalomhoz hozzá lehet férni, van amihez könnyebben, van amihez nehezebben. Ez a fórum nagy segítségemre volt eligazodni, rájuk találni. Nagyon szeretném élőben is látni Yuzut. Remélem, hogy egyszer sikerül. Ez a fórum nagyon különleges, mert annyi különböző nyelvű, kultúrájú embert köt össze (Yuzu szeretete), rengeteg érdekes véleményt, gondolatot lehet olvasni. Jó kis (nagy) közösség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted March 31, 2023 Author Share Posted March 31, 2023 Régen felvettem videókazettára a versenyekről a kedvenceimet, amiket féltve őriztem, mert ez volt az egyetlen módja annak, hogy visszanézzem őket (épp most télen digitalizáltam le és dobtam ki a 25 éves kazikat). Manapság meg már szinte minden elérhető De nem volt ez mindig így, mikor Yuzut megismertem még nem volt egyáltalán ilyen infó áradat, és úgy kellett utánajárni a híreknek. Ez persze idővel teljesen megváltozott és most már Yuzuval kapcsolatban pedig annyi dolog van az interneten, hogy sokszor követni is nehéz. Az biztos, hogy az ő szeretete olyan sok különböző embert összeköt az egész világon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatrice Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 11 minutes ago, sallycinnamon said: . . . . . most már Yuzuval kapcsolatban pedig annyi dolog van az interneten, hogy sokszor követni is nehéz . . . . . Bizony rámegy az egész szabadidöm ! De nem bánom 13 minutes ago, sallycinnamon said: . . . . . az ő szeretete olyan sok különböző embert összeköt az egész világon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Igen, néha úgy érzem én is, hogy még mindig látok olyan képeket, amiket még tuti nem láttam. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 1, 2023 Author Share Posted April 1, 2023 On 5/13/2017 at 2:23 PM, ser22 said: Épp most nézem, hogy az M4 közvetítését már japánra is átfordították. Rosnik András tényleg sokak szívét elnyerte. http://www.nicovideo.jp/watch/sm31047616 Ma 6 éve ezekben a percekben futotta meg Yuzu a Hope and Legacy-t olyan elképesztően a helsinki VB-n, és szerezte meg a VB címet Ez a videó még mindig fent van a nicovideon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guza Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Ó, köszi. Magyar kommentárral soha sem láttam. Jó volt visszanézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sallycinnamon Posted April 5, 2023 Author Share Posted April 5, 2023 On 4/3/2023 at 8:19 AM, Guza said: Ó, köszi. Magyar kommentárral soha sem láttam. Jó volt visszanézni. Szívesen. Ez már azóta fent van, anno leszedtem és az angol mellett japán feliratot is tett rá valaki. Még van egy pár magyar nyelvű, amit anno letöltöttem, de nem igazán élvezetesek általában a magyar kommentárral készült felvételek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser22 Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Ma megnéztem Yuzu One Summers Day programját, amit a SOI-n korcsolyázott és határozottan az egyik kedvencem lett. Ha Top 3-at mondhatnék gálákból, akkor: 1. Notte Stellata 2. One Summers Day 3. Hana wa saku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts