Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, sallycinnamon said:

Szívesen. Ez már azóta fent van, anno leszedtem és az angol mellett japán feliratot is tett rá valaki. Még van egy pár magyar nyelvű, amit anno letöltöttem, de nem igazán élvezetesek általában a magyar kommentárral készült felvételek. :10640793:

Rendszerint angol kommentárral nézem, sajnos itt Erdélyben általában az M4 zárolt, amikor élőben mennek a versenyek, a román nyelvűt pedig ritkán nézem, nem igazán élvezetes az sem. :happy:

Posted
55 minutes ago, ser22 said:

Ma megnéztem Yuzu One Summers Day programját, amit a SOI-n korcsolyázott és határozottan az egyik kedvencem lett. Ha Top 3-at mondhatnék gálákból, akkor:
1. Notte Stellata
2. One Summers Day
3. Hana wa saku

Élőben sajnos nem tudtam megnézni, csak utólag, de elvarázsolt és teljesen függő lettem. :laughing: Egymás után többször lejátszottam és ahányszor nézem meg újra, mindig felfedezek valami csodásat benne, egy-egy mozdulatot, kifejezést.

Azt hiszem, hogy nálam a Haru Yo Koi-t nem tudja megverni, az továbbra is az első helyen van, de ez is mindenképp dobogós.

Posted
3 hours ago, Guza said:

Rendszerint angol kommentárral nézem, sajnos itt Erdélyben általában az M4 zárolt, amikor élőben mennek a versenyek, a román nyelvűt pedig ritkán nézem, nem igazán élvezetes az sem. :happy:

Igen, az M4 földrajzilag le van korlátozva sajnos. Megértem, hogy így az angolt követed.

4 hours ago, ser22 said:

Ma megnéztem Yuzu One Summers Day programját, amit a SOI-n korcsolyázott és határozottan az egyik kedvencem lett. Ha Top 3-at mondhatnék gálákból, akkor:
1. Notte Stellata
2. One Summers Day
3. Hana wa saku

Gyönyörű program. Nálam a sorrend Notte Stellata, Haru Yo Koi, One Summer's Day :) 

Posted
On 4/5/2023 at 11:54 PM, sallycinnamon said:

Nálam a sorrend Notte Stellata, Haru Yo Koi, One Summer's Day

Az én kedvenceim a gála programokbol:

1. Haru yo koi (éspedig a 2019 VB-rol; ez volt elsö 'találkozom' Yuzuval és rögtön elbüvölt ! :love: )

2. Notte stellata //  One Summer's Day   (igazán nem tudom elhatározni hogy melyiket imádom jobban)

3. Hana wa saku (a dal/ének nagyon tetszik, megható, éppugy Yuzu elöadása; de az inge nem a kedvencem)

Posted
8 hours ago, Beatrice said:

Az én kedvenceim a gála programokbol:

1. Haru yo koi (éspedig a 2019 VB-rol; ez volt elsö 'találkozom' Yuzuval és rögtön elbüvölt ! :love: )

2. Notte stellata //  One Summer's Day   (igazán nem tudom elhatározni hogy melyiket imádom jobban)

3. Hana wa saku (a dal/ének nagyon tetszik, megható, éppugy Yuzu elöadása; de az inge nem a kedvencem)

A Hana Wa Sakut én is szeretem. A narancssárga ingre gondolsz? Nem olyan rossz szerintem, bár van nála sokkal jobb is, az igaz. :) 

Posted

Nagyon nehéz dolgom van, ha top 3-at kell írjak. A HYK az egyértelműen az első, de a többi helyen nem tudok dönteni. A Notte, One Summer's Day, Masquerade, White Legend... mind ott gyúródnak. Nem tudom eldönteni, de bármikor bármelyiket visszanézném 1000 x. És újabban az Ashura chan, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Annyi energia és lendület van benne.

És akkor még nem is beszéltünk a versenyben is korcsolyázott programokról.

Posted
4 hours ago, Guza said:

Nagyon nehéz dolgom van, ha top 3-at kell írjak. A HYK az egyértelműen az első, de a többi helyen nem tudok dönteni. A Notte, One Summer's Day, Masquerade, White Legend... mind ott gyúródnak. Nem tudom eldönteni, de bármikor bármelyiket visszanézném 1000 x. És újabban az Ashura chan, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Annyi energia és lendület van benne.

És akkor még nem is beszéltünk a versenyben is korcsolyázott programokról.

A versenyprogramoknál még úgy is nehéz listát felállítani, hogy különveszem a rövid programokat és a kűröket :)

A White Legend a 24h TV verzió? Mert az is egy versenyprogram volt eredetileg, a legelső rövid programja a szeniorok között.

Posted

Nem is tudtam, hogy versenyprogram volt. Csak a frissebb változatokat és a tavalyi részleteket láttam, illetve azt, amelyik a Prologue-ban volt. A 24h verziót nem is láttam - ezt kell gyorsan pótoljam. (Csak előbb a húsvéti előkészületek, tojásírás és ilyenek...)

Posted
On 4/7/2023 at 11:18 AM, sallycinnamon said:

A Hana Wa Sakut én is szeretem. A narancssárga ingre gondolsz? Nem olyan rossz szerintem, bár van nála sokkal jobb is, az igaz. :) 

Igen, a narancssárga ing - nem kimondottan rossz, de valahogy túl rikito, pláné ilyen 'szomoru' témával kapcsolatban. Keresgéltem is az internetben hogy esetleg van-e valami hozzáillö jelentösége a szinnek, de nem találtam megfelelö választ.

De a program annyira tetszik hogy nem mondhatom hogy ténylegesen zavar az ing - idöközben megszoktam  :wink2:

Merjek még valamit bevallani ?  :scratch3:

Na jó, megmondom, de csak ha megigéritek hogy nem dobtok ki innen  0:)

.......  nem tetszik az "Ashura" zenéje !  se a dal, se az ének !   :smiley-scared003:

Yuzu choreo-ja meg elöadása persze nagyszerü, mint mindig  :loveeyes:  ..... de a zenéjével nem birok megbarátkozni  :shrug:

Na most megmondtam :whiteflag:    ... és el is tünök hamar  :slinkaway:

Posted

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy nem tudsz vele megbarátkozni. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen élünk, gondolkodunk és természetes, hogy más és más az ízlésünk. Így kerek a világ.

Számomra teljesen jól megfér az elegáns, klasszikus mellett ez a zene. És valószínű, hogy adott élethelyzeteimre rezonál ez a dal és azért tudok vele valamilyen szinten kapcsolódni. 

Léccciii, ne tűnj el ezért. :laughing: 

Posted
2 hours ago, Guza said:

..... Léccciii, ne tűnj el ezért. :laughing: 

Egész biztosan nem tünök el innen  :giggle:   Nem birnám ki a Planet nélkül  :grouphug:   

..... mi az hogy "léccciii" ? Sose hallottam; talán "légy szives" ???  :shrug:

Posted
3 hours ago, Beatrice said:

Egész biztosan nem tünök el innen  :giggle:   Nem birnám ki a Planet nélkül  :grouphug:   

..... mi az hogy "léccciii" ? Sose hallottam; talán "légy szives" ???  :shrug:

az az - légy szíves ... csak vicceskedtem :rofl3:

Posted
19 hours ago, Beatrice said:

Igen, a narancssárga ing - nem kimondottan rossz, de valahogy túl rikito, pláné ilyen 'szomoru' témával kapcsolatban. Keresgéltem is az internetben hogy esetleg van-e valami hozzáillö jelentösége a szinnek, de nem találtam megfelelö választ.

De a program annyira tetszik hogy nem mondhatom hogy ténylegesen zavar az ing - idöközben megszoktam  :wink2:

Merjek még valamit bevallani ?  :scratch3:

Na jó, megmondom, de csak ha megigéritek hogy nem dobtok ki innen  0:)

.......  nem tetszik az "Ashura" zenéje !  se a dal, se az ének !   :smiley-scared003:

Yuzu choreo-ja meg elöadása persze nagyszerü, mint mindig  :loveeyes:  ..... de a zenéjével nem birok megbarátkozni  :shrug:

Na most megmondtam :whiteflag:    ... és el is tünök hamar  :slinkaway:

Nincs azzal semmi baj, ha nem tetszik valami. Nem tetszhet mindig mindenkinek minden. Én a minap azon kaptam magam, hogy alig bírtam kiverni a fejemből ezt a dalt, pedig nem is azután volt, hogy néztem volna Yuzu előadását. Szóval erre mondják, hogy fülbemászó dallam :wiggle:

A "lécci" pedig valóban a légy szíves/légyszi internetes nyelvben használt, rövidített verziója. Nagyon sok ilyen rövidítés alakult ki a magyar nyelvben, ami szerintem először az SMS-ek elterjedésével tört elő, aztán az internet térnyerésével ez csak tovább mélyült.