Jump to content

iluj53

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About iluj53

 • Rank
  Mushroom

Personal Info

 • Country
  Hungary

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Nekem szerencsére nem lett most semmi bajom, úgy rendesen csak egyszer estem el. Aztán utána még vagy hatszor estem volna csak megmentett a mellettem lévő palánk, mondjuk egyszer bele is vertem elég erősen a kezem az azért szép lila lett . Hát...nekem meg majd az lesz a baj hogy nem nagyon tudok kivel menni, mert a tesóm nem él velünk (szüleim nem koriznának az biztos:/), barátaimat meg csak ritkán tudom rávenni. De nem baj majd megoldom egyedül .
 2. Én nagyon régen voltam utoljára, és akkor is csak sétálgattam a jégen (ekkor lehettem kb. 3 éves). Szóval elhatároztam hogy most amennyire csak tudok megtanulok korizni . Ma voltam és a végére (3 órát voltam a pályán) már tudtam előre menni és megállni. Úgyhogy megyek holnap is és majd próbálkozok . És igen én is vettem már most korit mert így kényelmesebb is mint a bérelt korikkal, meg pénzbe is jobban kijövök.
 3. Köszi, sokat segítettél. Egyébként azt a cikket én is pont akkor láttam amikor írtam ide . Na, akkor megy majd a nagy szurkolás neki. Egyébként nem teljesen ide tartozik de te(/ti) mennyire tudtok korizni? Én most próbálkozok vele.
 4. Sziasztok! Látom hogy egy ideje már nem írtatok de akkor én ezt most megteszem (hátha kicsit többen leszünk). Na szóval: Én mostanában ismertem meg Yuzut, és a műkorcsolyát is. Megnéztem a Yuri on ice című animét és a youtube feldobott egy videót Yuzuról. Engem régen igazából nem nagyon érdekelt a kori (elnézegettem de nem értettem a lényegét és egy idő után meg is untam) de rögtön beleszerettem abba ahogy korizik. Azóta próbálok róla több dolgot megtudni és kicsit informálódni a kori világáról is. Most éppen azt adtam fel magamnak háziba hogy megtanuljam az ugrásokat (a nevüket meg hogy hogy is néznek ki)n . De egyre többet tudok Yuzuról és koriról is . Tudtok valamit arról hogy milyen tervei vannak 2019-re? Mert mivel mostanában fedeztem fel azt hogy ő létezik (bánom hogy csak most ) ezért még nem élhettem át a szurkolás örömét . Mindenképpen fogok neki ha lesz valamilyen versenye . Még egy kérdés: Jól tudom hogy egy esés következtében kiújult a tavalyi sérülése ezért nem fog idén versenyezni?
×
×
 • Create New...