Jump to content

aiyuzu

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About aiyuzu

  • Rank
    Mushroom

Personal Info

  • Interests
    something beautiful
  1. Im dead... Ps. His bangs just...
  2. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    Hayy crazykuroneko!! Long time no see!! Gue pke twitter cuma buat update news doang ga aktif ngetweet, daannn aaa thread itu masih so far away!! Huhuu mana post gue masih dikit lagi doakan gue mampu sampe 25 post!
  3. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    Quite late, but welcome pam!! Thread bahasanya sepi sekalehh
  4. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    Langsung ke customer service-nya aja ahahaha kelewat kayaknya :grin: makasi infonyaa kapan2 dicoba deh (season depan mungkin) Lebih enak lagi sih nitip temen klo ada yang lagi di jepang, soalnya lebih mudah dan murah :s_wink
  5. General Yuzuru chat

    This is yet to be announced, but I'm guessing that there will at least be one live streaming and all the other shows will be aired on TV, since they have been every year. Really? I would be happy if there's one :yay: since i live far away from japan and in here figure skating is not relevant(i live in a tropical country obviously no ice here) :cry:
  6. General Yuzuru chat

    Iam a new fans, so i want to ask, is there any live streaming for FaOI this year??
  7. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    :think: udah lama gak cek forum ini.. sepi sekalehh
  8. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    emiii, gue tuh fans eluu, gilak ganyangka satu negara wkwk selamat datang buat semuanyaaaa salam kenallll daku mah apa atuh cuma bisa menikmati buatan2 kalian doang hahaha semangat semuanyaaa!!
  9. General Yuzuru chat

    User control panel -> usergroups. You can apply to the church there, i think. Oh okay, thank youuu :yay:
  10. General Yuzuru chat

    uhm, guys, i want to askhow to join the purple church? :wink: can i, please? :bow:
  11. General Yuzuru chat

    the mod will be working so hard when it's happen :rofl:
  12. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    hai fira! salken eh join group wa juga? soalnya gue juga join *gaada yang nanya* :grin:
  13. Yuzuru Hanyu - Markas Indonesia

    samaaa keluarga gue apa lagi, tau ada jenis sport skating aja nggak kayaknya :cry: :cry: off topic! kuro, gue mau nanya,, cara buat join ke purple church gimana?? :s_scratchhead
  14. General Yuzuru chat

    but we already has a good work, 700+ members in 2 days, you guys are so extra :clap: :grin:
  15. General Yuzuru chat

    uh... wow :omg: :clap: :clap:
×