Emzie Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 @sesinda Niestety tak już jest, że większość użytkowników korzysta głównie z części anglojęzycznej forum i ta jest najbardziej rozbudowana. Fali postów z emotkami, cytatów i zdjęć powstrzymać się nie da - taka już jest spora część naszych użytkowników , planujemy jednak wprowadzenie wątku czysto informacyjnego z najświeższymi newsami dla ludzi, których odrzuca główny czat/nie odwiedzali nas dość długo/nie chcą go czytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibeke Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Widzę, że polska część forum jest wymarła, ale pomimo tego chciałam i tutaj się przedstawić. Mieszkam obecnie w Japonii (na razie tylko do sierpnia), ale gdyby ktoś chciał coś kupić związanego z Yuzuru lub potrzebował pomocy przy tłumaczeniu z japońskiego/angielskiego to niech śmiało do mnie pisze. Miło wiedzieć, że w Polsce Yuzuru też ma tylu fanów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ontoni_00 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Hejka, wbijam do was! mam nadzoeje, ze jeszcze zyjecie XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ontoni_00 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 On 5/12/2018 at 11:10 AM, vibeke said: Widzę, że polska część forum jest wymarła, ale pomimo tego chciałam i tutaj się przedstawić. Mieszkam obecnie w Japonii (na razie tylko do sierpnia), ale gdyby ktoś chciał coś kupić związanego z Yuzuru lub potrzebował pomocy przy tłumaczeniu z japońskiego/angielskiego to niech śmiało do mnie pisze. Miło wiedzieć, że w Polsce Yuzuru też ma tylu fanów. Ja bym byla chetna kupic cos z yuzu ^^ niestety w polsce ciezko o jakakolwiek rzecz z nim zwiazana, chociazby magazyn ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Przepraszam, że odkopuję zwłoki wątku, ale widzę na forum od czasu do czasu biało-czerwone flagi i pomyślałam, że się przywitam. Pozdrawiam z Olsztyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekodearu Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 20 hours ago, Alicja said: Przepraszam, że odkopuję zwłoki wątku, ale widzę na forum od czasu do czasu biało-czerwone flagi i pomyślałam, że się przywitam. Pozdrawiam z Olsztyna Cześć, Alicjo, odmachuję z Warszawy Ciekawa jestem, ilu nas jest w Polsce. Jesteś może również w jakiejś polskiej grupie fanowskiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Cześć nekodearu! Nie należę do żadnej grupy, nie mam pojęcia czy jakieś istnieją, jakoś dopiero teraz wpadłam na to, żeby się odezwać. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekodearu Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 No cóż, ja się zorientowałam, że jest polski wątek, dopiero gdy napisałaś XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesia Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Dzień dobry. Super, że jest polski wątek. Chciałam się przywitać i pozdrawiam z okolic Bydgoszczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekodearu Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Cześć, Wiesiu! Jak się jeździ u Was na Torbydzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts