Jump to content

iluj53

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Personal Info

  • Country
    Hungary

Recent Profile Visitors

531 profile views

iluj53's Achievements

Mushroom

Mushroom (1/67)

  1. Nekem szerencsére nem lett most semmi bajom, úgy rendesen csak egyszer estem el. Aztán utána még vagy hatszor estem volna csak megmentett a mellettem lévő palánk, mondjuk egyszer bele is vertem elég erősen a kezem az azért szép lila lett . Hát...nekem meg majd az lesz a baj hogy nem nagyon tudok kivel menni, mert a tesóm nem él velünk (szüleim nem koriznának az biztos:/), barátaimat meg csak ritkán tudom rávenni. De nem baj majd megoldom egyedül .
  2. Én nagyon régen voltam utoljára, és akkor is csak sétálgattam a jégen (ekkor lehettem kb. 3 éves). Szóval elhatároztam hogy most amennyire csak tudok megtanulok korizni . Ma voltam és a végére (3 órát voltam a pályán) már tudtam előre menni és megállni. Úgyhogy megyek holnap is és majd próbálkozok . És igen én is vettem már most korit mert így kényelmesebb is mint a bérelt korikkal, meg pénzbe is jobban kijövök.
  3. Köszi, sokat segítettél. Egyébként azt a cikket én is pont akkor láttam amikor írtam ide . Na, akkor megy majd a nagy szurkolás neki. Egyébként nem teljesen ide tartozik de te(/ti) mennyire tudtok korizni? Én most próbálkozok vele.
  4. Sziasztok! Látom hogy egy ideje már nem írtatok de akkor én ezt most megteszem (hátha kicsit többen leszünk). Na szóval: Én mostanában ismertem meg Yuzut, és a műkorcsolyát is. Megnéztem a Yuri on ice című animét és a youtube feldobott egy videót Yuzuról. Engem régen igazából nem nagyon érdekelt a kori (elnézegettem de nem értettem a lényegét és egy idő után meg is untam) de rögtön beleszerettem abba ahogy korizik. Azóta próbálok róla több dolgot megtudni és kicsit informálódni a kori világáról is. Most éppen azt adtam fel magamnak háziba hogy megtanuljam az ugrásokat (a nevüket meg hogy hogy is néznek ki)n . De egyre többet tudok Yuzuról és koriról is . Tudtok valamit arról hogy milyen tervei vannak 2019-re? Mert mivel mostanában fedeztem fel azt hogy ő létezik (bánom hogy csak most ) ezért még nem élhettem át a szurkolás örömét . Mindenképpen fogok neki ha lesz valamilyen versenye . Még egy kérdés: Jól tudom hogy egy esés következtében kiújult a tavalyi sérülése ezért nem fog idén versenyezni?
×
×
  • Create New...